Huisartsendienst Nederland ondersteunt uw organisatie in ieder opzicht. Wij kunnen uw doktersassistente opleiden tot een gecertificeerde prikster. Maar wij leren haar ook graag hoe onze POCT apparatuur te bedienen. Onze POCT-apparatuur wordt bovendien jaarlijks gecontroleerd en voorzien van ons keurmerk.

Wie zit er achter Huisartsendienst Nederland?

Huisartsen, door heel Nederland, die vinden dat er ook buiten de gebaande paden initiatieven ontplooid kunnen worden. Zij denken graag op landelijk niveau en zijn allemaal erg patiëntgericht.

Huisartsendienst Nederland (een activiteit van Stichting DCT) kent een Raad van Bestuur: directeur bedrijfsvoering Rene den Otter, directeur kwaliteit en informatie Ruud Boonman en medisch directeur Koos Bakker (Huisarts in ruste te Kortenhoef).

De Raad van Toezicht bestaat uit een tweetal huisartsen en viertal experts op diverse aandachtsgebieden zoals geld, recht en de 2de lijn.

Er is een Raad van Advies, met vooral werkers vanuit de 1ste lijn gezondheidszorg; zij adviseren Huisartsendienst Nederland met betrekking tot de gewenste dienstverlening.